maanantai 19. elokuuta 2013

Tervetuloa syksy! :D


Inspiroiduin syksyn herkuista lukiessani Trendiä... Tässä muutamia namuja, jotka päätin heti hankkia piristämään omaa vaatekaappiani <3 


 Koruja löytyy paljon jo vanhastaan, mutta koskaan niitä ei ole liikaa. Ihana yhdeistelmä collegen tai neuleen kanssa <3 Naisellinen, mutta riittävän arkinen...

Koulun alkaessa tarvitaan hyvä laukku, joka mätsää vaatteiden kuin vaatteiden kanssa, jotta kouluun lähtö sujuisi sen suuremmitta suruitta aamusta toiseen.





Harvemmin olen kummankaan, collegepaitojen tai nahkahameiden ystävä, mutta nämä kaksi yhdessä-->  NAMMMMMM! <3





Raskauden aikana kuljin syksystä kevääseen samoissa "jarrupohjaisissa", matalissa kengissä, jotka olivat mukavat... nyt vähemmillä rajoituksilla on taas syysnilkkureiden aika... käytännölliset ja siistit.. Ja kun säät kylmenee on kiva vaatteiden päälle lisätä tikattu liivi --> TILATTU sekin syksyä odotellessa :)


Tästä LOOKista innostuin niin, että vastoin yleistä periaatettani tilasin suoraan koko lookin: halens.fi :D Ei tule syysilloissa kylmä fyysisesti tai henkisestikään!

Naisellisia kevyitä puseroita ei koskaan ole liikaa <3


Kun haluaa muuttaa päivätyylin nopeasti iltaan sopivaksi, tässä oiva kaveri siihen <3 Mukava on taas käyttää korkeita korkoja lähes vuoden "vauvatauon" jälkeen :) 
Tämä ihana mekko taas toimii tilanteessa kuin tilanteessa.. Ajattelin pukea päivällä neuleen tai jumpperin kanssa, illalla varmaankin riittävät ihana laukku ja muutama koru. . .


Syksyä siis odotellessa, ja paketteja postissa! <3 Katsotaan sitten mihin sitä itsensä todellisuudessa käärii. . . 







2 kommenttia: